Wij selecteren en ontwikkelen de juiste leidinggevende voor jouw organisatie

Nelissen & De Roo Recruitment

Wij selecteren en ontwikkelen de juiste leidinggevende voor jouw organisatie

Nelissen & De Roo Recruitment

50+

Aantal Reviews

600+

Ingevulde vacatures

300+

Teruggekoppelde Reflact metingen

Jullie groei in goed leiderschap

    Werkplezier en succes gaan hand in hand. Goed leiderschap zorgt ervoor dat het voor mensen in het team duidelijk is wat er van hen wordt verwacht en hoe zij kunnen bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Het zorgt ervoor dat iedereen wordt ingezet op zijn of haar sterke competenties en zich verder kan ontwikkelen vanuit werkplezier en betrokkenheid. Zo creëer je een optimale samenwerking. Mensgericht leiderschap in combinatie met heldere kaders zijn van groot belang om met elkaar succesvol te zijn en om met elkaar plezier te hebben in het werk.

    Wij gaan voor de juiste leidinggevende op de juiste plek. Omdat wij erin geloven dat goed leiderschap echt het verschil maakt voor organisaties!

    Bekijk onze diensten
    Video Aspect Ratio: 4:1

    Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

    Meld je aan als kandidaat en wie weet helpen we jou binnenkort aan een passende functie.


    Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

    Meld je aan als kandidaat en wie weet helpen we jou binnenkort aan een passende functie.

    Onze diensten

    Selection Expertise

    De juiste leider voor jouw team!

    Executive Search

    Wij vinden de leider die het verschil maakt!

    Recruitment: een vak apart

    De één noemt ons recruiter, onboardingspecialist, adviseur werving & selectie of recruitment consultant. De ander geeft de voorkeur aan een titel met HR, interim, human being, human development of een andere mooie term erin verwerkt. Hoe je ons ook wilt bestempelen, we werken altijd vanuit onze eigen overtuiging en visie op recruitment en groei van talent. Terwijl we inzoomen op jouw doelen, ambities én die van je potentiële en nieuwe medewerkers. Persoonlijke en zakelijke groei gaan wat ons betreft hand in hand, en dat is ook precies wat ons onderscheidt van andere recruiters of W&S-bureaus.


    Denk dus maar in termen van persoonlijk, ondernemend, verantwoordelijkheid betrouwbaar en down to earth. Dan is die precieze functietitel ineens niet zo belangrijk meer.

    Zij gingen je voor

    Veel organisaties schakelden ons al in voor het werven en selecteren van nieuwe, passende mensen. De gemene deler van al onze opdrachtgevers is hun ambitie. Ze willen vooruit! Zich klaarmaken voor een succesvolle toekomst en de medewerkers om zich heen verzamelen die de gewenste groei mogelijk maken. En daar hielpen en helpen wij natuurlijk met veel plezier bij.

    Wat onze klanten zeggen

    We werken al langere tijd samen met Nelissen & De Roo Recruitment en mijn ervaring is uiterst positief. Ondanks hun basis in het Zuiden van Nederland, hebben zij bewezen een bereik te hebben in het hele land. Dankzij hun korte communicatielijnen en efficiënte aanpak, waren zij in staat verschillende vacatures naar volle tevredenheid in te vullen. Het team is deskundig, luistert goed naar de behoefte van de klant en de kandidaat. Ik raad dit bureau van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar recruitmentbureau.
    Diana Hoogvliet, HR Manager HKS Metals
    De samenwerking met Nelissen & De Roo Recruitment is erg positief. Zij hebben goede connecties in de arbeidsmarkt, vinden daardoor goede kandidaten, houden je goed op de hoogte tijdens de procedure en zijn goed bereikbaar waardoor de lijntjes kort zijn. Voordeel voor DSV is dat zij niet alleen in het zuiden maar ook in het westen van het land vacatures kunnen invullen. Wij zullen de samenwerking dan ook zeker voortzetten!
    Walter de Wilde, HR Director DSV Solutions
    We hebben de samenwerking met Nelissen & De Roo Recruitment als hartstikke positief ervaren. De persoonlijke aandacht en heldere communicatie werkte erg prettig. Je merkt dat Nelissen & De Roo Recruitment echt hoort wat er gezocht wordt en hierdoor in staat is kwaliteit te leveren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een match met een kandidaat waar we als organisatie ook erg blij mee zijn!
    Laura van Dormolen, HR Business Partner Data eXcellence
    Video Aspect Ratio: 4:1

    Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

    Meer inspiratie in je mailbox?

    Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over het aantrekken en behouden van leiders voor jouw organisatie.